Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

Ευχές

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
&
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Βραδιά - Αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη


Mουσικό αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη διοργανώνει ο Δήμος Καρδίτσας και η ΔΗΚΕΚ στο Παυσίλυπο αύριο Κυριακή 20/12/2009 και ώρα 09:30 μ.μ.

Στην εκδήλωση που θα τιμήσει με την παρουσία της η Βάσω Καζαντζίδη θα συμμετέχουν οι τραγουδιστές:
Βασίλης Λέκκας,
Λάμπρος Καρελάς,
Γιώργος Σακελλαρίου,
Νίκος Κουκουμτζής,
Γιώργος Ροδακίδης,
Μαρία Θεοδότου,
Σωτήρης Πολύζος,
Σπύρος Πατράς
και
Μέγας Πυργιώτης.

Στην ορχήστρα συμμετέχουν:
Χρήστος Αλεξίου (μπουζούκι),
Βασίλης Παπαδόπουλος (μπουζούκι),
Σπύρος Πατράς (μπουζούκι),
Μιχάλης Παλμούτσης (μπουζούκι),
Μέγας Πυργιώτης (κιθάρα),
Γιάννης Καλαφατέλης(ακορντεόν),
Γιώργος Νάκας (πλήκτρα),
Γιώργος Καζνέσης (κρουστά)
και
Σωτήρης Πολύζος (μπαγλαμά).

Στην εκδήλωση επίσης έχουν κληθεί να μιλήσουν για το έργο του Στέλιου Καζαντζίδη οι συγγραφείς Θωμάς Κοροβίνης και Αλέξανδρος Ασωνίτης.

Θα διαβαστούν κείμενα από τον ηθοποιό Παύλο Βησσαρίου.

Να μην λείψει κανένας!!!

Σήμερα τα αποτελέσματα για το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο


Ενημερώνουμε τους αναγνώστες πως σήμερα, Σάββατο 19/12/2009 και ώρα 10:00π.μ. θα διεξαχθεί δημόσια κλήρωση στα γραφεία του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.


Η κλήρωση θα αφορά τα προπτυχιακά προγράμματα για το ακαδημαϊκό έτος 2010-11.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όσους δήλωσαν ενδιαφέρον.


Περισσότερα εδώ


Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Χριστούγεννα με δανεικά! Δεν είναι κρίμα;


Λιγότερες από 10 ημέρες για τα Χριστούγεννα και ΌΛΟΙ οι συμβασιούχοι που προσλήφθηκαν τον Σεπτέμβριο είναι απλήρωτοι.


Γ Ι Α Τ Ι ;


ΓΙΑΤΙ δεν κόβουν από τους πάμπολλους 6ψήφιους μισθούς ώστε να μπορέσουμε κι εμείς να κινηθούμε χρονιάρες μέρες;


Και πριν προφτάσουν μερικοί να γράψουν κακοπροαίρετα σχόλια ας τους υπενθυμίσω ότι τα 500 ευρώ το μήνα, δεν είναι ποσό που θα φυλαχτεί στην τράπεζα αλλά θα «φύγει» κατευθείαν στην τοπική αγορά.


Τα χρήματα αυτά τα περιμένει ο κόσμος μέρες που είναι για να αγοράσει ένα δώρο στα αγαπημένα του πρόσωπα, να πάρει ρούχα και να πει ένα ποτό.


Άρα μαζί με εμάς, περιμένουν κι άλλοι...


Ε Π Α Ν Α Λ Α Μ Β Α Ν Ω :


Κόψτε τους χρυσούς μισθούς των Golden Boyz για ένα μήνα και πληρώστε τον κόσμο!


Επιστρέψτε τους τον επόμενο μήνα το παρακρατημένο ποσό (μη τύχει και δυσφορήσουν οι καημένοι – χρυσοπληρωμένοι – κρατικοδίαιτοι καρεκλοκένταυροι…)

.
.
.

Είναι αδιανόητο να υπάρχουν ανώνυμα blogs;

Πηγή: http://taxalia.blogspot.com/2009/12/blogs.html


Σε συνέντευξή του στο newstime, o Πέτρος Ευθυμίου, δήλωσε, απαντώντας στην ερώτηση:

Προέρχεστε από το δημοσιογραφικό χώρο. Τελευταία, στον ίδιο χώρο προσπαθούν να κινηθούν πολλά blogs, επώνυμα ή ανώνυμα. Πιστεύετε ότι τα ανώνυμα blogs αποτελούν απειλή για τη Δημοκρατία και πρέπει να τους επιβληθεί διά νόμου η επωνυμία;
και απάντησε:

«Μία από τις πιο θεμελιώδεις κατακτήσεις της Δημοκρατίας από την εποχή της Γαλλικής Επανάστασης ήταν η ελευθεροτυπία. Η ελευθερία της διακίνησης των ιδεών των απόψεων ή των πληροφοριών συνοδεύεται από την κατάκτηση του πολίτη να αναφέρεται ή να καταφέρεται επώνυμα απέναντι σε κάθε εξουσία. Η επωνυμία είναι κατάκτηση της ελευθερίας και άσκηση της ευθύνης του πολίτη. Επομένως, είναι αδιανόητο να υπάρχουν ανώνυμα μπλογκς, πράγμα που συνιστά υποχώρηση και άρνηση θεμελιωδών δημοκρατικών αρχών».
Αυτά είπε ο ...προοδευτικός κ.Ευθυμίου !
Και σχολιάζουμε:
ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ ΤΩΝ BLOGS

Καταρχήν, να ξεκαθαρίσουμε ότι το taxalia, είναι επώνυμο blog. Μας γνωρίζουν πολλοί, κάναμε πολλές συνεντεύξεις με πολιτικούς, κάναμε "ρεπορτάζ", πήγαμε σε συγκεντρώσεις bloggers με πολιτικούς, βρεθήκαμε σε πολλές εκδηλώσεις με την ταυτότητά μας, κ.λ.π.


Αλλά:


Η συζήτηση για την ανωνυμία/επωνυμία των bloggers ειδικώς είναι απολύτως άσκοπη! Είναι πρακτικά "άνευ αντικειμένου".


Για τεχνικούς λόγους είναι αδύνατο να υπάρξει ανωνυμία. Όταν οι πολιτικοί μιλούν για "επωνυμία", έχουν στο μυαλό τους κάποια ενοχλητικά blogs και μόνο. Και μάλιστα blogs, που λειτουργούν στην πλατφόρμα blogger της google.


Nα τα πάρουμε ένα-ένα τα πράγματα, με απλά και κατανοητά λόγια:


1. Ας υποθέσουμε, ότι ψηφίζεται ένας νόμος, που λέει επιβάλλει την επωνυμία. Είναι δυνατόν να αφορά μόνο τα blogs? Δεν θα πρέπει να ισχύει το ίδιο και με τα forums ?
Τι θα γίνει αν ο ενοχλητικός Blogger, ανοίξει ένα topic (μια θυρίδα συζητήσεων) σε ένα forum ?
Δείτε π.χ. το topic "Συζητήσεις στα ελληνικά", στο εθνικιστικό maknews.com.
Το maknews.com, το κατοχύρωσε αρχικά κάποιος Αυστραλός υπήκοος με σλαβομακεδονική καταγωγή, στην Αυστραλία. Στη συνέχεια το διαχειρίζονται κάποιοι σλαβομακεδόνες του Καναδά, ενώ την ενότητα που είδατε, τη δημιούργησε κάποιος από τη Μεγ.Βρετανία και ο ενοχλητικός blogger, θα κάνει ένα λογαριασμό, από ένα internet point του ξενοδοχείου που μένει στη ...Ρουμανία και ...ψάξε βρες. Κι ας πούμε ότι ένας χρήστης εκεί, αρχίζει να βρίζει τη μάνα του κ. Ευθυμίου στα ..Αλβανικά. Τι θα γίνει πρακτικά;
Ας πούμε ότι ο ενοχλητικός blogger ανοίγει ένα topic σε κινέζικο forum ! Ο Κινέζος διαχειριστής, δεν καταλαβαίνει τίποτε, για ποιό πράγμα να ευθύνεται και τι ταυτότητα να ζητήσει;


2. Τα blogs δεν έχουν έδρα. Το taxalia π.χ. το δημιούργησε ο γράφων, από ένα ξενοδοχείο του sao tome & principal στην Αφρική (εδώ). Δεν είναι πλάκα, έτσι έγινε πράγματι!
Σε ποιούς νόμους, ποιάς χώρας λοιπόν θα υπάγεται ο blogger?
Ας πούμε ότι ο ενοχλητικός blogger, κατεβάζει το blog του και το καλοκαίρι, από ένα internet cafe της Νότιας Αφρικής, από όπου θα πάει για το μουντιάλ, δημιουργεί ένα blog και δημοσιέυει τις αναρτήσεις αυτόματα, με e-mail. Τι επωνυμίες ψάχνετε;


3. Aγοράζει ένα IPHONE από την Ουρουγάη, ο ενοχλητικός blogger, κάνει σύνδεση με πακέτο ιντερνετ, δημιουργεί mobile blog στο blogger και από εκεί tranfer στο κανονικό blog που δημιούργησε ένα βράδυ, στο ξενοδοχείο της ..Γης του Πυρός. Ξαναψάξε βρες....


4. Το πλέον συνηθισμένο και δύσκολο για τους πολιτικούς: "Βομβαρδίζει" με ενοχλητικά άρθρα στο Indymedia, γράφοντας από internet cafe ! Εκεί τι κάνετε; Εδώ, στέλνουν τις προκηρύξεις των τρομοκρατικών οργανώσεων στο indymedia και δεν μπορέσατε να τους βρείτε... Θα "λογοκρίνει" κάθε πολιτικό άρθρο ο Μουτζούρης;


5. Το πιό φρέσκο και δύσκολο όλων: Το τελευταίο διάστημα, επεκτείνονται τα wi-fi hot spots. Τα σημεία δηλαδή, όπου ο καθένας που έχει wi-fi στο laptop ή στο κινητό του, μπορεί να μπει στο διαδίκτυο. Σκεφτείται π.χ. ότι στην πόλη του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, στη Βέροια, στα Αεροδρόμια, σε εμπορικά κέντρα, ο καθένας έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και μάλιστα με την ίδια ip, με όλους τους υπόλοιπους. Αν λοιπόν γράφει από ένα δημόσιο ασύρματο δίκτυο;


Γι' αυτό σας λέμε: Δεν το κατέχετε το σπορ, αφήστε το.


Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να εμποδίσεις κάποιον να γράψει κάτι.


Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι στόχος των εκάστοτε εξουσιαζόντων, δεν είναι αυτή η ελευθερία (και η κατάχρησή της).


Είναι συγκεκριμένα πολιτικά ιστολόγια, τα οποία τα διατηρούν δημοσιογράφοι και βοηθοί τους και εξαπολύουν ..λάσπες.


Όμως, επειδή κι αυτά εντάσσονται στο γενικότερο πλαίσιο δυσκολιών ταυτοποίησης, καταλήγουμε στο απλό συμπέρασμα, στο οποίο έτσι κι αλλιώς καταλήγει κάθε ασχολούμενος επισταμένως με το διαδίκτυο:


Οι κυβερνήσεις δεν μπορούν, όσο κι αν θέλουν, να φιμώσουν το διαδίκτυο. Στόχος τους βέβαια -και εδώ είναι το κλειδί- δεν είναι τα υβριστικά blogs, αλλά τα δημοφιλή, γιατί με αυτά "ξινίζουν" οι εκδότες παραδοσιακών μέσων, οι οποίοι συχνά-πυκνά εξαπολύουν ..ανοησίες στις εφημερίδες τους, με αρθρογράφους, που δεν αντιλαμβάνονται την επανάσταση στην επικοινωνία.


Και;


Θα αφήσουμε κάθε ψυχασθενή, να σπιλώνει υπολήψεις;


Αν και αυτό δεν ενδιαφέρει τις κυβερνήσεις (!), όχι.


Υπάρχει το ένστικτο του αναγνώστη. Το μόνο που μπορεί να δημιουργήσει "άμυνες" ενάντια στο "θύμα". Οι αναγνώστες καταλαβαίνουν ποιός blogger είναι "εμμονικός" εναντίον κάποιου προσώπου, οπότε το Blog του πέφτει στην αφάνεια.


Δεν πάει να γράφει ό,τι θέλει;


Τέλος, υπάρχουν οι νομικές δυνατότητες, που υπάρχουν και σήμερα και επιτρέπουν για συγκεκριμένους λόγους την άρση του απορρήτου. Η οποία όμως δεν μπορεί να ζητείται μόνο για ένα Blog που εξύβρισε π.χ. έναν επώνυμο, ενώ ο (ίδιος) εισαγγελέας να κάνει τα στραβά μάτια σε sites που λειτουργούν ως forums (π.χ. indymedia). Εκεί τι θα κάνει ο εισαγγελέας ; Θα αναγκάζει τους διαχειριστές, να λογοκρίνουν συνέχεια;


Δεν μπορεί λοιπόν τεχνικά να γίνουν επώνυμα τα blogs.


Και δεν χρειάζεται.


Όποιοι βρίζουν ή προσβάλλουν ή είναι εμμονικοί, απλά πέφτουν στην αφάνεια.


Κι εμείς στο taxalia, έχουμε τεράστια και ίδια πείρα !!!


Δυό τρεις νεόκοποι bloggers, δημοσιογράφοι κατ' επάγγελμα, που ζουν στη Θεσσαλονίκη, προσπαθούν με γελοιότητες να πλήξουν το taxalia, επειδή απλά εμείς έχουμε 7.000.000 επισκέψεις κι αυτοί 7.000. Τους ίδιους βλακώδεις χαρακτηρισμούς χρησιμοποιούν και κάποιοι φιλοσκοπιανοί κ.λ.π. μακάκες.


Ε, και;


Μόνοι τους τα γράφουν, μόνοι τους τα διαβάζουν !


Klein mein, που λέει και κάποιος αρχιβλάκας κοπρόμυαλος blogger της πόλης (των 7.000 επισκέψεων).


Τελειώνουν ποτέ οι κομπλεξικοί;


Αφήνουμε τους αναγνώστες να μας κρίνουν, όχι τον κάθε εμμονικό κομπλεξάρα, που ...αγχώνεται.


Άλλωστε, το ίδιο μπορεί να συμβεί και εντύπως. Κάποιος που θέλει να "πλήξει" κάποιον επώνυμο, θα τυπώσει φυλλάδια και θα τα πετάξει στους δρόμους !


Μην ξαναασχολήστε λοιπόν, με την επωνυμία και την ανωνυμία.


Ο καθένας τη δουλειά του κι ο blogger την κριτική του. Αν είναι ...παπάρας ο blogger θα τον αποβάλλει το αναγνωστικό κοινό, όχι ο εισαγγελέας !
Η ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ !

Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2009/12/blogs.html#ixzz0Zp726UMD
.
.
.

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Quiz για δυνατά μυαλά!


Βρείτε τι δεν κολλάει στην φωτογραφία!


(κλικ στην εικόνα για να μεγαλώσει)


Αν κρίνουμε από το πνεύμα των ημερών, τότε σίγουρα αυτό που δεν κολλάει δεν είναι το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.


Ο πρώτος που θα απαντήσει σωστά κερδίζει μία σκούπα και ένα φαράσι.

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα «ΝΕΡΟ» στην Λέσχη Φωτογραφίας & Κινηματογράφου Καρδίτσας

Η Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Καρδίτσας (ΛΕΦΚΚ)
διοργανώνει έκθεση Φωτογραφίας με θέμα "ΝΕΡΟ".

Πρόκειται για φωτογραφίες που διακρίθηκαν στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας που διοργάνωσε η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας με την συμπαράσταση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λάρισας.

Στην έκθεση συμμετέχουν 55 Φωτογράφοι απ' όλη την Ελλάδα - 11 απ' αυτούς είναι Καρδιτσιώτες - με 68 Φωτογραφίες.

Η έκθεση θα γίνει στον εκθεσιακό χώρο του Φωτοκινηματογραφικού Μουσείου (Δημοτική Αγορά), από 11/12/2009 εως 22/12/2009.

Εγκαίνια: Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου στις 20:30μμ

Συνδιοργανωτές:
-Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας
-Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Καρδίτσας

(Η ΛΕΦΚΚ βρίσκεται στην Δημοτική Αγορά, απέναντι από τον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου)



------------------------------------------

The Photography and Film Club of Karditsa (LEFKK)
organizes photo exhibition with theme "WATER".

These pictures were distinguished in the 2nd National Competition of Photography organized by the Photography Club of Larissa with the support of the Prefecture of Larissa.

The report involved 55 Photographers from all over Greece -11 of them is from Karditsa-with 68 photos.

The report will be in the showroom of photo and film Museum (Municipal Marketplace) from 11/12/2009 until 22/12/2009.

Opening: Friday, December 11 at 20:30
μμ

Co-organizers:
-Photo-Club of Larissa
-Prefecture of Karditsa

Σήμερα και αύριο απεργούν οι Stagers του νομού Καρδίτσας


Τόσο σήμερα (Πέμπτη 10/12) όσο και αύριο, πρόκειται να απεργήσουν οι Stagers του νομού Καρδίτσας. Σήμερα θα συγκεντρωθούν στο Δημαρχείο ενώ αύριο έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση έξω από την Νομαρχία.

http://stagekarditsas.blogspot.com/2009/12/blog-post.html

Για άλλη μία φορά, η Συντονιστική Επιτροπή των συμβασιούχων θα παραδώσει έγγραφο με τα αιτήματα των συμβασιούχων στους τοπικούς άρχοντες.

«Ελπίζουμε πως θα μας ακούσουν και θα δοθούν πραγματικές λύσεις στο θέμα των Stagers. Δε γίνεται να μας πετάνε στον δρόμο» είχε πει παλιότερα ένας από τους συμβασιούχους της Καρδίτσας.

Θα επανέλθω με τις νεότερες εξελίξεις αλλά και με ένα κείμενο που συντάσσω αυτές τις μέρες. Θα δημοσιευθεί τόσο εδώ, όσο και στον τοπικό τύπο.

Ελπίζω πως θα έχω τουλάχιστον κάποιες απαντήσεις. Δεν γίνεται να παίζονται τέτοια βρώμικα πολιτικά παιχνίδια εις βάρος φίλων και εχθρών.

Η συνέχεια επί της οθόνης...



«Θεσσαλία» από τους «δρυάδες εν πλω»

Η ομάδα χορού «δρυάδες εν πλω» πρόκειται να παρουσιάσει το έργο «Θεσσαλία» στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου και ώρα 7:30 μ.μ.

(με την στήριξη της ΔΗΚΕΚ)

Έκθεση Ζωγραφικής στην Αίθουσα του Εικαστικού Ομίλου Καρδίτσας.

Εδώ και 2 ημέρες φιλοξενείται έκθεση ζωγραφικής στην Αίθουσα Εικαστικού Ομίλου Καρδίτσας.

Η έκθεση θα συνεχιστεί έως και τις 31 Δεκεμβρίου

Για τους αναγνώστες που ενδιαφέρονται, να θυμίσουμε πως η αίθουσα του Εικαστικού Ομίλου Καρδίτσας βρίσκεται στην διασταύρωση Πλαστήρα & Αβέρωφ (έναντι Ιερού Ναού Αγ. Γεωργίου)

Ώρες Λειτουργίας:
11:00 π.μ. – 2:00 μ.μ.
6:00 μ.μ – 10:00 μ.μ.

Party της ΠΑΣΠ (ΤΕΙ) στο Γκροτέσκο

Η ΠΑΣΠ (ΤΕΙ) διοργανώνει party στο Γκροτέσκο (Δημοτική Αγορά) το βράδυ της Τετάρτης 9 Δεκεμβρίου...

;)

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Σαν σήμερα...

19 χρόνια χωρίς τον πρίγκιπα της ροκ.

Το βιογραφικό του Παύλου εδώ











Και το αγαπημένο μου... ;)





Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Συζήτηση για το κολυμβητήριο

Σχετικά με την εξέλιξη του ζητήματος του κολυμβητηρίου για όσους ενδιαφέρονται… Σήμερα στις 17:00 το απόγευμα γίνεται το Δ.Σ. του αθλητικού οργανισμού του δήμου όπου και θα παρθεί τελικά η απόφαση για τις ώρες κοινού (μετά τα τελευταία συμβάντα), και στο οποίο και μας καλέσανε. Όποιος λοιπόν θέλει να συμβάλει με την παρουσία του και τη συμμετοχή του είναι ευπρόσδεκτος (να μην πω απαραίτητος)…

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Συνεργασία με το Καρδίτσα Blog

Αν κάποιος θέλει να δημοσιεύσει ένα άρθρο του μέσα από το Καρδίτσα Blog, μπορεί να μου το στείλει και θα το δημοσιεύσω. Φυσικά το κείμενο δεν πρέπει να εκθέτει τρίτους. Απαραίτητη προϋπόθεση επίσης, το κείμενο να είναι υπογεγραμμένο με ονοματεπώνυμο.

Το θέμα μπορεί να είναι οτιδήποτε.

Πολιτιστικά – εκδηλώσεις, επιμέρους ή συνολική κριτική, πολιτικά (κομματικά δεν θα το πρότεινα αλλά δεν απαγορεύονται), αθλητικά, κοινωνικού ενδιαφέροντος…

Γενικά, οτιδήποτε μπορεί να ενδιαφέρει έστω και έναν συμπολίτη μας!

Μέσα στα σχέδια μου για το προσεχές μέλλον είναι και η συνεργασία μου με μερικούς από εσάς, έστω και αν δεν συμβαδίζουμε πάντα ιδεολογικά.

Για την ώρα, στα πρώτα βήματα του Καρδίτσα Blog, θα πρέπει να φέρομαι εγώ ως ο αποκλειστικός εκπρόσωπος του ιστολογίου. Το θέμα είναι καθαρά νομικό και θα το εξηγήσω αναλυτικά σε μελλοντικό δημοσίευμα.

Μερικές πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στο δημοσίευμα του Olympia.gr:

http://olympia.gr/2009/01/08/legislation-greece-blogs/


Επίσης, αν και η επισκεψημότητα παραμένει χαμηλή ακόμη (δεν συμπληρώσαμε ούτε καν 3μηνο) αν φτάσουμε κοντά στις 100-150 επισκέψεις ανά ημέρα ίσως προστεθεί ξεχωριστό κομμάτι για δωρεάν αγγελίες μιας που αυτό ενδεχομένως ίσως βοηθήσει συμπολίτες μας σε ανάγκη.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο email karditsablog@gmail.com

Επισκέψεις από εξωτερικό στο Καρδίτσα Blog!

Καλό μήνα σε όλους!


Μέσα στο Νοέμβριο, εκτός από επισκέψεις εντός Ελλάδας (από διάφορα μέρη) το blog επισκέφθηκαν και άνθρωποι του εξωτερικού! Συγκεκριμένα:


Χώρα / Επισκέψεις / Τοποθεσία


Γερμανία 6 Βερολίνο, Hannover, Στουτγάρδη (4)

Αγγλία 2 Λονδίνο, Birmingham

Πολωνία 2 Βαρσοβία

Καναδάς 1 (Άγνωστη Περιοχή)

Κροατία 1 Zagreb

ΦΥΡοΜ 1 Σκόπια

Η.Π.Α. 1 Νέα Υόρκη

Ιταλία 1 Cosenza


Χώρες: 8

Επισκέψεις: 15


Τα αποτελέσματα είναι από το Google Analytics και επαναλαμβάνω ότι εκτός από το όνομα της πόλης το πρόγραμμα δεν δίνει κανένα προσωπικό στοιχείο.


Όχι ονόματα

Όχι διευθύνσεις

Όχι IP



ΥΓ.: Φήμες ότι το Καρδίτσα Blog έχει επισκεφθεί ο πρόεδρος Ομπάμα είναι αναληθή. Τίποτα τέτοιο δεν έχει πέσει στην αντίληψή μας!