Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Δράσεις Πολιτισμού από τη ΔΗ.Κ.Ε.Κ.

Πραγματοποιείτε το Σάββατο 19 Ιουνίου και στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής στον αίθριο χώρου του Παυσιλύπου και ώρα 8:30 , με πρωτοβουλία της ΔΗ.Κ.Ε.Κ και σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας , συναυλία με τους μαθητές του Δ.Ω.Κ

Συγκεκριμένα θα συμμετάσχουν ροκ συγκρότημα , νεανικό πολυφωνικό σύνολο και ορχήστρα του Δ.Ω.Κ παρουσιάζοντας ποικίλο και ποιοτικό μουσικό πρόγραμμα.

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής είναι μια εκδήλωση που πραγματοποιείτε στις 21 Ιουνίου κάθε χρόνο σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες. Η ΔΗ.Κ.Ε.Κ τα τελευταία χρόνια εκπροσωπώντας το Δήμο Καρδίτσας δηλώνει παρών με αντίστοιχες εκδηλώσεις.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και συγκεκριμένα στις 6:00 στην κεντρική πλατεία του δ/δ Αρτεσιανού με την αιγίδα της ΔΗ.Κ.Ε.Κ και με ευθύνη των εκπαιδευτικών του ΚΔΑΠ 4 – Αρτεσιανού διοργανώνεται θεατρική παράσταση με μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με πρωταγωνιστές τα παιδιά του ΚΔΑΠ 4

Εκ μέρους της Διοίκησης της ΔΗ.Κ.Ε.Κ ο Πρόεδρος κ. Αποστόλης Ξυδιάς καλεί όλους τους συμπολίτες να παρευρεθούν και να τιμήσουν τις εκδηλώσεις με την παρουσία τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου