Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

"The Kings of Myconos" στο Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο


Δελτίο τύπου


« THE KINGS OF MYKONOS »

Από σήμερα στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο Καρδίτσας

Με την μεγάλη Ελληνοαυστραλέζικη παραγωγή “The Kings of Mykonos” συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα οι προβολές στο Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο Καρδίτσας.


Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική κωμωδία που συνδέει με πολύ χιούμορ το “ύφος και το στιλ” των Ελλήνων μεταναστών της Αυστραλίας με την Ελλάδα, τη μουσική της, τον ήλιο και το υπέροχο φως της Μυκόνου, αλλά και την ελληνική “νοοτροπία” που μπερδεύει και παγιδεύει τους “απονήρευτους” Eλληνοαυστραλούς μετανάστες.


Με ένα διεθνές καστ πολύ καλών ηθοποιών και επικεφαλής τον δημοφιλή Ελληνοαυστραλό Νικ Γιαννόπουλο, τους βραβευμένους Αλεξ Δημητριάδη και Βινς Κολόσιμο, τη σαγηνευτική Ιταλίδα σταρ Κοσίμα Κόπολα, τον Αμερικανό Κέβιν Σόρμπο, και από την Ελλάδα τη λαμπερή Ζέτα Μακρυπούλια, τον ξεκαρδιστικό Δημήτρη Σταρόβα, αλλά και τους Μάνο Γαβρά, Κώστα Κίλια, Γαλήνη-Μαρία Τσεβά , Γιάννη Αναστασάκη κ.α., η ταινία “The Kings of Mykonos” γυρίστηκε στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου στη Μελβούρνη και τη Μύκονο.


ΥΠΟΘΕΣΗ

Η ταινία περιγράφει την ιστορία του Ελληνοαυστραλού Στηβ (Νικ Γιαννόπουλος) που έ

ρχεται στη Μύκονο παρέα με τον κολλητό του Φρανκ (Βινς Κολόσιμο), για να παραλάβει την κληρονομιά που του αφήνει ένας "άγνωστος" σε αυτόν θείος: μία ολόκληρη παραλία (το Paradise beach) και μια ταβέρνα στην Μύκονο!!! Πιστεύοντας ότι επιτέλους θα λύσει το πρόβλημα της ζωής του, καταφτάνει στο νησί, αγνοώντας την ελληνική νοοτροπία και κουβαλώντας την "αφέλεια" του μετανάστη.


Εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με συγγενείς και τοπικούς παράγοντες, που θα προσπαθήσουν να τον εξαπατήσουν και να του βάλουν "τρικλοποδιές". Η Εφορία του ζητάει να πληρώσει ως φόρο κληρονομιάς ένα εκατομμύριο ευρώ και σιγά -σιγά θα ανακαλύψει πως αν δεν αποδεχθεί τις τοπικές "συνήθειες" και τη "βοήθεια" που του προσφέρεται από τους ντόπιους, δεν θα καταφέρει να αγγίξει τη δελεαστική κληρονομιά ...




ΘΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΔΗ.Κ.Ε.Κ.

(Δ/νση : τέρμα Μπούσδρα / Τηλ : 24410-22399)

Από Πέμπτη 17/6 έως Τετάρτη 23/6

« THE KINGS OF MYKONOS »

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : 21:30

Τιμή εισιτηρίου 7 € , Δευτέρα και Τρίτη 5 €



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου