Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Καρδίτσας.

Τα ΚΔΑΠ λειτουργούν στο Δήμο Καρδίτσας από το 2000 και δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά από 6 έως 12 ετών να συναντούν φίλους , να καλλιεργούν τις ικανότητές τους μέσα από τα ερεθίσματα και τις ποικίλες δραστηριότητες που τους παρέχονται.

Οι εγγραφές των παιδιών γίνονται μέσω της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης από 21/6/2010 έως και 12/7/2010 και ώρα 14:30 μ.μ .

Η «Αίτηση συμμετοχής – Δήλωση» συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μπορεί να υποβληθεί:

α) στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) του Νομού κατοικίας των ενδιαφερομένων γυναικών, και

β) στα Κεντρικά γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α Α.Ε, ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier) στη Διεύθυνση Μυλλέρου 73-77, 10436 Αθήνα), σε σφραγισμένο φάκελο, στον οποίο εξωτερικά θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται η ένδειξη «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ».

Ο Φάκελος της Πρόσκλησης και η «Αίτηση συμμετοχής – Δήλωση» έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.eetaa.gr/ της Ε.Ε.Τ.Α.Α .

Απαιτούμενα Δικαιολογητικά συμμετοχής

    Μαζί με την «Αίτηση συμμετοχής – Δήλωσή» τους, όλες οι ενδιαφερόμενες θα υποβάλλουν, πρωτότυπα ή σε αντίγραφα επικυρωμένα, τα εξής δικαιολογητικά:

  • Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Εάν η ενδιαφερόμενη είναι αλλοδαπή από τρίτες χώρες απαιτείται και άδεια διαμονής σε ισχύ. Εάν η ενδιαφερόμενη είναι Ελληνίδα Ομογενής απαιτείται αντίγραφο ταυτότητας Ομογενούς.
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή αντίγραφο διαζευκτηρίου, στην περίπτωση που η ενδιαφερόμενη είναι διαζευγμένη και αυτό δεν αναφέρεται στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή/και αντίγραφο ατομικής φορολογικής δήλωσης για το οικονομικό έτος 2010, στην περίπτωση που η ενδιαφερόμενη τελεί σε διάσταση ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο της διάστασης.
  • Εκτύπωση εκκαθαριστικού σημειώματος ή αντίγραφο αυτού για το οικονομικό έτος 2009 (δηλαδή για εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1/1/2008 έως 31/12/2008).
  • Δικαιολογητικά , βάσει της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος που έχει αναρτηθεί , που θα αποδεικνύουν εάν η ενδιαφερόμενη είναι:

1)Μισθωτή, 2) Αυτοαπασχολούμενη εκτός πρωτογενή τομέα,3) Αυτοαπασχολούμενη στον πρωτογενή τομέα,4) Άνεργη ,5) Εάν η ενδιαφερόμενη συμμετέχει σε Ενεργητικές Πολιτικές Απασχόλησης (ΕΠΑ) του Ο.Α.Ε.Δ, 6) Εάν η ενδιαφερόμενη μητέρα ανήκει στην ομάδα των ΑμεΑ ή/και ένα από τα τέκνα της ή/και ο σύζυγος, 7) Εάν ο σύζυγος είναι μακροχρόνια άνεργος

    Περισσότερες πληροφορίες για τις ενδιαφερόμενες θα δίνονται:

  • από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) σε όλη τη χώρα.
  • από τα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Κ , Ηρώων Πολυτεχνείου 22, στα τηλέφωνα 2441042429 και 2441027824 και
  • από το γραφείο Θεσσαλίας της Ε.Ε.Τ.Α.Α Ηρώων Πολυτεχνείου 211, 41221, Λάρισα , στο τηλέφωνο 2410-579220.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου