Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Γεγονότα και συμπτώσεις για την νέα γρίπη

Τα γεγονότα…

Μέχρι στιγμής τα θύματα της φονικής γρίπης στην χώρα μας ανέρχονται στα 16, με πρώτο έναν Γάλλο τουρίστα στα μέσα Σεπτεμβρίου (17/9/2009).

Κυρίως τις τελευταίες 30 ημέρες τόσο οι νεκροί όσο και τα κρούσματα πολλαπλασιάστηκαν ανησυχητικά!

Όπως ενημερωθήκαμε, μόνο στην γειτονική Λάρισα κλείσανε πάνω από 60 σχολεία (!) Αντίστοιχα μεγάλοι είναι οι αριθμοί σε διάφορους Νομούς αυτό τον καιρό σε όλη την Ελλάδα…

Στο Υπουργείο Παιδείας μιλούν για το ενδεχόμενο να κλείσουν όλα τα σχολεία μία εβδομάδα νωρίτερα για τα Χριστούγεννα… (με αποδοχές – να μην ξεχνιόμαστε!)

…και οι συμπτώσεις

Τα θύματα της νέας φονικής γρίπης υπερδιπλασιάστηκαν τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες. Από τότε δηλαδή που ξεκίνησε ο μαζικός εμβολιασμός. (Ούτε αντίποινα να μας έκανε!)

Όπως όλα δείχνουν η νέα γρίπη χτυπάει τα σχολεία και μάλιστα τα δημόσια. Στα ιδιωτικά (άγνωστο γιατί) δεν αρρωσταίνει κανένας. (μόνο ιδιωτικά νηπιαγωγεία κλείσανε μέχρι στιγμής και το βρίσκω λογικότατο)

Αν και ο νόμος προβλέπει να κλείσουν και τα φροντιστήρια αν χρειαστεί, τόσο οι μαθητές όσο και οι καθηγητές φέρονται ιδιαίτερα ανθεκτικοί στην νέα φονική νόσο!

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αρρώστησε στον ιδιωτικό τομέα! Μέχρι στιγμής δεν έχει κλείσει (λόγω γρίπης) καμία καφετέρια, κινηματογράφος, γραφείο ή οτιδήποτε άλλο…



Ίσως κάποιος που τα διαβάσει αυτά πιστέψει ότι εγώ τα γράφω γιατί δεν θέλω να εμβολιαστεί ο κόσμος…. ΟΧΙ! Αυτό δεν ισχύει! Πρέπει όλοι να προστατευτούμε!

Άντε και καλούς εμβολιασμούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου