Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Συναυλία με τους Μιχ.Βιολάρη και Ρένα Κουμιώτη την Παρασκευή 20 Μαρτίου στο Παυσίλυπο

Την Παρασκευή 20 Μαρτίου στις 10 το βράδυ στο Παυσίλυπο διοργανώνεται από την ΔΗ.Κ.Ε.Κ. την ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ Α.Ε.-Ο.Τ.Α. και υπό την αιγίδα του Δήμου Καρδίτσας, συναυλία με τους Μιχάλη Βιολάρη και Ρένα Κουμιώτη, οι οποίοι με τη συνοδεία ορχήστρας, θα ερμηνεύσουν πολλές και γνωστές επιτυχίες –σταθμούς στην καριέρα τους, θυμίζοντας παλιές και αξέχαστες εποχές.



Μιχάλης Βιολάρης


Ο Μιχάλης Βιολάρης είναι δημοφιλής τραγουδιστής της ελαφρο-λαϊκής μουσικής, των κυπριακών τραγουδιών, και του Νέου Κύματος .Γεννήθηκε στη Λευκωσία τον Ιανουάριο του 1944, και το πραγματικό του όνομα είναι Μιχάλης Κυριάκου.

Πρωτοεμφανίστηκε στην Αθήνα το 1966, στη μπουάτ «Παράγκα» όπου εκεί έπαιζε πιάνο και μεσουράνησε τη δεκαετία του '70. Έχει εμφανιστεί σε πάρα πολλές συναυλίες και περιοδείες, ενώ παράλληλα τραγουδούσε και σε διάφορα νυχτερινά κέντρα.






Ρένα Κουμιώτη

Γεννήθηκε στην Αθήνα, στη Νέα Ιωνία. Από πολύ νωρίς ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το τραγούδι και η πρώτη της εμφάνιση γίνεται με τον Γιάννη Πουλόπουλο στο «Δρόμο».

Από’ κει και ύστερα, διέγραψε μια σημαντική καριέρα στο τραγούδι, ερμηνεύοντας πολλές επιτυχίες που παραμένουν αξεπέραστες στο χρόνο, ενώ παράλληλα συνεργάστηκε με πολλούς και αξιόλογους τραγουδιστές όπως τον Γιάννη Πουλόπουλο, την Μαίρη Λίντα, τον Σταμάτη Κόκοτα, τον Μίμη Πλέσσα και άλλους.

Η ανεπανάληπτη χροιά, η δωρική στάση του σώματος και το καθαρό μέταλλο της φωνής της, δικαίως την κατατάσσουν στις κορυφαίες Ελληνίδες τραγουδίστριες της γενιάς της. Οι συγκλονιστικές ερμηνείες της παραμένουν αξεπέραστες.



Η ελάχιστη κατανάλωση κατ’ άτομο, είναι 10 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου