Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Για 3 ημέρες το "Ραντεβού στον αέρα"


ΣΤΗΛΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ

ΔΗ.Κ.Ε.Κ.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝ/ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

τηλ. επικοινωνίας: 24410-42024

---------------------------------------------------------------------

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 15/3, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16/3

& ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17/3

«Ραντεβού στον αέρα»

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:00 & 22:00



ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Την Τρίτη 16/3, δεν θα πραγματοποιηθεί

η προβολή στις 22:00


Δελτίο τύπου

Από την Δευτέρα 15/3 ως την Τετάρτη 17/3

«Ραντεβού στον αέρα» η ταινία που προβάλλεται

στο Δημοτικό Κιν/θέατρο Καρδίτσας

Μετά την σύντομη διακοπή προβολής ταινιών λόγω της διεξαγωγής του Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, ξεκινούνε και πάλι από την ερχόμενη Δευτέρα 15/3, οι προβολές ταινιών στο Δημοτικό Κιν/θέατρο Καρδίτσας.

Για τρεις μόνο ημέρες, το κινηματογραφόφιλο κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τον Τζώρτζ Κλούνεϊ στην κωμωδία «Ραντεβού στον αέρα»

Η ΔΗ.Κ.Ε.Κ. συνεχίζοντας το πρόγραμμα προβολών για τις επόμενες ημέρες, εξασφάλισε σε Α’ προβολή ακόμη μια ελληνική παραγωγή που έχει τον τίτλο «180 μοίρες»η οποία θα προβάλλεται από την ερχόμενη Πέμπτη 18/3, ενώ επίσης σε Α’ προβολή εξασφαλίστηκε να προβληθεί στις 4 Απριλίου «Η μάχη των Τιτάνων».

Τέλος, πολύ σύντομα θα κάνουν πρεμιέρα και στην Καρδίτσα οι ταινίες «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» και η δεύτερη κατά σειρά ταινία του γνωστού ήρωα της Marvel, «Iron Man»

Ραντεβού στον αέρα

Ο Ryan Bingham (George Clooney) εργάζεται ως ειδικός συρρίκνωσης εταιρειών. Αντικείμενο της δουλειάς του είναι να ταξιδεύει όπου του ζητήσει η εργοδοσία του, να εκπονεί σχέδιο για την εκάστοτε εταιρεία που χρειάζεται περικοπές αλλά δεν έχει τα κότσια να τις κάνει από μόνη της και στο τέλος απολύει εκείνους που πρέπει.

Αν έχει ένα λόγο για να κάνει αυτή τη δουλειά, είναι επειδή παίρνει από αυτή ό,τι επιθυμεί περισσότερο: τα ταξίδια. Βρίσκεται συνεχώς εν κινήσει, από το ένα αεροπλάνο στο άλλο, συλλέγοντας μανιωδώς αεροπορικά μίλια. Θεωρεί τις σχέσεις με τους άλλους βαρίδια που τον καθηλώνουν σε ένα μέρος, για αυτό και τις αποφεύγει συστηματικά.

Για αυτόν, η κίνηση είναι η ζωή και η στασιμότητα ισούται με θάνατο. Πλησιάζει όμως απειλητικά το όριο των 10 εκατομμυρίων μιλίων που αναγκαστικά θα τον καθηλώσει στο έδαφος, τη στιγμή μάλιστα που γνωρίζει την ιδανική γυναίκα η οποία συνηθίζει να ταξιδεύει το ίδιο συχνά με εκείνον.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου