Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Οι ταινίες της εβδομάδας στο Δημοτικό Κιν/θέατρο Καρδίτσας

ΣΤΗΛΗ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΔΗ.Κ.Ε.Κ. - ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝ/ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

τηλ. επικοινωνίας: 24410-42024

---------------------------------------------------------------------

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ

«180 μοίρες»

σε Α’ προβολή

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:00 & 22:00


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Την Τρίτη 23/3, δεν θα πραγματοποιηθεί

η προβολή στις 22:00


ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

& ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ

«Μαδαγασκάρη»

(παιδικό, μεταγλωτισμένο)

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 6 το απόγευμα


Δελτίο τύπου

Mε την ελληνική παραγωγή 180 μοίρες η οποία παρουσιάζεται σε Α’ προβολή και την παιδική ταινία «Μαδαγασκάρη» η οποία θα προβληθεί το απόγευμα του Σαββάτου και της Κυριακής στις 6 το απόγευμα, συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα οι προβολές στο Δημοτικό Κιν/θέατρο Καρδίτσας.


180 μοίρες (ελληνικό σε Α’ προβολή)

Η Άννα είναι μια όμορφη και γοητευτική γυναίκα, παγιδευμένη σ' ένα γάμο που δεν της προσφέρει τίποτα. Δυστυχώς για την ίδια, ο Γιάννης, ο άνδρας της, δίνει μεγαλύτερη σημασία στις επιχειρήσεις του και στη συλλογή έργων τέχνης, διατηρώντας παράλληλα σχέση με την γραμματέα του.

Όλα θα αλλάξουν, όταν κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού του Γιάννη στη Νέα Υόρκη, ένας διαρρήκτης, ο Βασίλης, θα μπει στο σπίτι τους. Στην προσπάθεια της να τον ακινητοποιήσει, η Άννα θα καταστρέψει το γραφείο του συζύγου της και μαζί ορισμένα από τα ανεκτίμητα αντικείμενα της συλλογής του.

Το απρόσμενο αυτό περιστατικό θα βγάλει την Άννα από το λήθαργο της και σε μια τρέλα της στιγμής, θα αποφασίσει να το σκάσει μαζί με το διαρρήκτη. Το ταξίδι που θα ξεκινήσει, θα την φέρει αντιμέτωπη με τη ζωή και τα λάθη της, ενώ η παρουσία του Βασίλη θα λειτουργήσει ως καταλύτης στην προσπάθεια της να τα ξαναβρεί με τον εαυτό της και να αλλάξει τη ζωή της 180 μοίρες!

(Ακολουθούν το trailer και το τραγούδι της ταινίας.)




Μαδαγασκάρη (παιδικό, μετακλωτισμένο)

Ο Μάρτι η ζέβρα, είναι δυστυχισμένος ζώντας στο ζωολογικό κήπο της Νέας Υόρκης. Θέλει να ζήσει ελεύθερος, στη ζούγκλα. Κατορθώνει να το σκάσει, λοιπόν, για να πετύχει τον στόχο του.

Ξωπίσω του βρίσκονται οι φίλοι του: ο ?λεξ το λιοντάρι, ο Μέλμαν η καμηλοπάρδαλη και η Γκλόρια, ο ιπποπόταμος. Τα ζώα, μαζί με ένα κουαρτέτο ιδιόρρυθμων... πιγκουΐνων, θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν προς την Κένυα.

Τελικά, όμως, θα βρεθούν στη... Μαδαγασκάρη. Κι εκεί θα κληθούν να επιβιώσουν αυτά τα «κακομαθημένα» ζώα που, όσο ζούσαν στο ζωολογικό κήπο, είχαν όλες τις ανέσεις. Θα συναντήσουν μια παρέα λεμουριών. Θα καταφέρουν, όμως, να επιβιώσουν από μόνα τους; Η προβολή της ταινίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα και η ενιαία τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου