Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Εξακολουθεί να είναι εργοτάξιο η οδός Αβέρωφ…

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι πήγε στραβά και η οδός Αβέρωφ εξακολουθεί να είναι σε αυτά τα χάλια.

Πρόκειται για την δημιουργία πεζόδρομου που θα ενώνει το μουσείο με την λεωφ. Καραϊσκάκη, έργο που ξεκίνησε την περασμένη άνοιξη.

Εκτιμώ πως οι εργασίες παρουσιάζουν ιδιαίτερα μικρή πρόοδο σε σχέση με το χρονικό διάστημα που έχει περάσει.

Είναι λογικό ένας τόσο μικρός δρόμος να θέλει τόσο καιρό για να μετατραπεί σε πεζόδρομο;

Ας μην ξεχνάμε ότι η αδικαιολόγητη αυτή καθυστέρηση παράδοσης του έργου δημιουργεί προβλήματα στις επιχειρήσεις επί της οδού Αβέρωφ.

Αποζημιώνονται οι ιδιοκτήτες τους;


Οι φωτογραφίες πάρθηκαν το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009.





1 σχόλιο:

  1. ΑΒΕΡΩΦ...

    πολλά προβλήματα με τους Οργανισμούς Κοινής Ωφέλειας (ΔΕΗ, Φυσικο Αεριο, ΟΤΕ, ΔΕΥΑΚ). Οι εργολάβοι είτε δεν συγχρονίζονταν με τον εργολάβο τους έργου, είτε δεν είχαν υλικά, ...
    Χτες Παρασκευή 30-10-2009 επιτέλους έπεσε το τσιμέντο και σε 10 μέρες θα ξεκινήσουν οι υπόλοιπες εργασίες. Τώρα γίνεται προσπάθεια να συντονιστούν ταχύτατα οι εργολάβοι ώστε η πικρή εμπειρία του κάτω της Καραισκάκη τμήματος να αποτρέψει καθυστέρηση στο πάνω τμήμα ως τη Δημοτική Αγορά. Ήδη το Φυσικό Αέριο (ΕΠΑ Θεσσαλίας) δημοσίευση ανακοίνωση προς τους δημότες που θέλουν να συνδεθούν να κάνουν αίτηση ως τις 10 Νοεμβρίου. Οι άλλοι οργανισμοί δήλωσαν ότι δεν έχουν ζήτημα εργασιών πάνω από 3 ημέρες. Ελπίζω ότι ως τα Χριστούγεννα (καιρού επιτρέποντος) όλη η Αβέρωφ όχι μόνο θα έχει τσιμεντοστρωθεί αλλά θα εχουν προσωρήσει και οι υπόλοιπες (πλακόστρωση, φωτιστικά, καθιστικά, συντριβάνι, κ.λ.π.)

    Βασίλης Σουφλάκος
    Αντιδήμαρχος Έργων & Πολεοδομίας
    vsouflakos@vodafone.net.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή