Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Αύριο η συναυλία του Γιάννη Κούτρα στο Παυσίλυπο από την ΔΗΚΕΚ

Η μικρή μας πόλη έχει την τιμή να φιλοξενήσει συναυλία του Γιάννη Κούτρα αύριο Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009 και ώρα 10:00 μμ στο Παυσίλυπο. Η εκδήλωση διοργανώνεται από την ΔΗΚΕΚ και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.


Πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες ερμηνευτές που αριθμεί πλέον 3 δεκαετίες ενεργής παρουσίας στο τραγούδι. Ξεκινώντας από το 1978 είναι ιδιαίτερα δύσκολο σήμερα να συναντήσεις έναν άνθρωπο που δεν έχει συγκινηθεί από κομμάτια της δουλειάς του Γιάννη Κούτρα.


Στους περισσότερους από εμάς είναι γνωστός από τις ερμηνείες του στον δίσκο «Ο Σταυρός του Νότου» που περιέχει μελοποιημένα (από τον Θάνο Μικρούτσικο) ποιήματα του πολυταξιδεμένου ναυτικού Νίκου Καββαδία. Συγκεκριμένα ερμηνεύει τα «Εσμεράλδα», «Θεσσαλονίκη», «Γυναίκα» και «Kuro Siwo» (το αγαπημένο μου στον δίσκο αυτό).


Μια μικρή έρευνα στο www.youtube.com είναι αρκετή για να σας δείξει ποιος είναι ο Γιάννης Κούτρας και ποια η προσφορά του στην Ελληνική μουσική σκηνή. Σίγουρα όμως αυτό δεν συγκρίνεται με μια ζωντανή εμπειρία.


Για να σας πείσω να έρθετε σας αφιερώνω ένα τραγούδι του… Τα υπόλοιπα αύριο το βράδυ στο αναψυκτήριο του Παυσίλυπου.


Μην λείψει κανένας!



Γιάννης Κούτρας - Αχ και να’ξερες




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου